Beste ouders, 

vanaf nu kun je inschrijven voor de eerste communie en het sacrament van het vormsel in 2025. 

Voor je inschrijft nodigen we je uit om de filmpjes op de pagina van de eerste communie of het vormsel te bekijken. Ze helpen je om te begrijpen dat deze vieringen gegrond zijn in Christus en gedragen door een geloofsgemeenschap. Maak zeker een bewuste keuze, immers er wordt een engagement verlangt niet alleen van de kinderen en jongens of meisjes, maar ook van de ouders.

Meen je een bewuste keuze te kunnen maken: schrijf je dan in voor de eerste communie of het vormsel en noteer onderstaande datum van info- en startmoment. Schrijf nu in.

Voor het vormsel ben je welkom op zaterdag 21 september om 16:30 u. in de kerk van Buggenhout of zondag 29 september om 09:30 u. in de kerk van Lebbeke voor een info - en startmoment met aansluitend de eucharistie. Je bent vrij om te kiezen en je ziet maar wat je het best past. De info op beide plaatsen is gelijk. 

Voor de eerste communie ben je welkom op zaterdag 5 oktober om 16:30 u. in de kerk van Buggenhout of zondag 13 oktober om 09:30 u. in de kerk van Lebbeke voor een info - en startmoment met aansluitend de eucharistie. Je bent vrij om te kiezen en je ziet maar wat je het best past. De info op beide plaatsen is gelijk. 

eerste communie en vormsel
EC 20230610 Buggenhout
vormsel 2023 - Lebbeke - foto Studio Yves