Opnieuw wordt het Katholieke geloof bedreigd door een afschuwelijke godslastering.

Beweging.net, JONG ACV, CM en VDK Bank bieden studenten in de examenperiode "9 dagen hemelse bijstand" aan in de vorm van noveenkaarsen met afbeeldingen van een halfnaakte vrouw en man die de heilige Rita en de heilige Aloysius Gonzaga voorstellen

Volgens de website van VRT worden de kaarsen gratis uitgedeeld in de Sint-Pietersabdijin Gent.

Onderteken nu de petitie tegen deze ondenkbare aanval op de Kerk

Door de verspreiding van deze kaarsen te promoten, vervangt de Sint-Pietersabdij de waardigheid van de heiligen door beelden die tegen de Katholieke moraal ingaan.

De heilige Aloysius Gonzaga was een jong voorbeeld van onberispelijke zuiverheid. Hij is de patroonheilige van de jeugd en een model van kuisheid voor alle jonge mensen die vechten tegen de verleidingen van onzuiverheid. Deze perverse kaarsen schaden de reputatie van deze grote heilige.

Dit is walgelijk en een grove belediging van Onze Heer Jezus Christus, de Kerk en de heiligen. Er is geen respect voor de waardigheid van Katholieken en hun geloof.

Dit is niet alleen beledigend voor christenen overal ter wereld, dit is ook een ernstige, godslasterlijke belediging voor de Religie en voor God.

ONDERTEKEN DE PETITIE NU om de Sint-Pietersabdij in Gent te vragen deze schandalige godslastering te stoppen!

Deze kaarsen met afbeeldingen van halfnaakte mensen bespotten op schandalige wijze de waardigheid van katholieke heiligen. We moeten ons verzetten tegen deze godslastering!

Doe met ons mee in onze christelijke plicht en teken tegen deze schandelijke belediging!

Ja, ik teken tegen deze afschuwelijke godslastering

Wees hier alstublieft niet onverschillig over, want het beledigt God.

Gabriel Suhett en Seppe Van Loo (Student Geschiedenis en Katholieke Religie aan de Arteveldehogeschool te Gent)

Ja, ik teken de petitie

Aan de directie van de Sint-Pietersabdij in Gent

Ik ben geschokt dat het uitdelen van deze noveenkaarsen in deze abdij wordt toegestaan. Het is een schandelijke daad tegen de waardigheid van de heilige Rita en de heilige Aloysius Gonzaga.

Het feit dat u de verspreiding van deze kaarsen heeft toegestaan is onaanvaardbaar.

De afbeelding van de heiligen op deze kaarsen is een ernstige belediging van Onze Heer Jezus Christus, de Kerk en haar heiligen. Dit is iets wat ik niet kan tolereren.

Ik eis onvoorwaardelijk dat u onmiddellijk stopt met het verspreiden van deze godslasterlijke noveenkaars!

Hoogachtend en dringend,

 

petitie